1. Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες Ωρομισθίων εκπαιδευτών ΔΙΕΚ/ΔΣΕΚ (Χειμερινού εξαμήνου 2018β & Εαρινού 2019α)

 

Οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες ωρομισθίων εκπαιδευτών για ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συστήματος υποδοχής αιτήσεων  περισσότερα εδώ

 

 

 

2. Υποβολή αιτήσεων στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του ΥΠΠΕΘ 

 

Δόθηκε παράταση στη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων. Το σύστημα θα δέχεται αιτήσεις από την Τρίτη 28-08-2018 μετά τις 5 το μεσημέρι έως την Τετάρτη 05-09-2018 στις 15:00 το μεσημέρι. Στο διάστημα αυτό, κάθε υποψήφιος που έχει λογαριασμό μπορεί να αλλάζει οποιοδήποτε στοιχείο της αίτησής του. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, ΚΑΜΙΑ αλλαγή δεν γίνεται δεκτή.

Για υποβολή αίτησης εδώ :

http://diek.it.minedu.gov.gr

 

3. Το ωράριο λειτουργίας του Δ.Ι.Ε.Κ. Χαλκίδας από 1/9/2018 θα είναι από 13:00 έως 21:00

 

Ώρες Εξυπηρέτησης Κοινού από:  Σεπτέμβριο έως Ιούνιο : 13:00 - 19:30

 

4. Κατατάξεις Αποφοίτων ΤΕΕ Β'Κυκλου/ΕΠΑΣ/ ΕΠΑΛ στο ΔΙΕΚ Χαλκίδας

Οι απόφοιτοι ΤΕΕ Β'Κυκλου/ΕΠΑΣ/ ΕΠΑΛ μπορούν να εγγραφούν στο Γ΄Εξάμηνο σπουδών σε αντίστοιχα τμήματα  των παρακάτω ειδικοτήτων του ΔΙΕΚ Χαλκίδας:

  1. «Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών» για περισσότερα εδώ
  2. «Βοηθός Φαρμακείου» για περισσότερα εδώ
  3. «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής - Υπηρεσία ορόφων - Εμπορευματογνωσία)» για περισσότερα εδώ

Οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν 1η Σεπτεμβρίου έως και την 20η Σεπτεμβρίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν αίτηση στο ΙΕΚ προσκομίζοντας απαραίτητα και το αντίστοιχο αντίγραφο τίτλου σπουδών και φωτοτυπία ταυτότητας.

5. Μετεγγραφές στο Δ.Ι.Ε.Κ. Χαλκίδας

 Περισσότερα εδώ


Χρήσιμα Έντυπα