Στο πλαίσιο του μαθήματος: «Ολοκληρωμένα Εργαλεία Ανάπτυξης Ιστοχώρων», οι σπουδαστές του τμήματος Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEBDESIGNER - DEVELOPER / VIDEOGAMES) Δ’ εξαμήνου, επισκέφτηκαν την ακαδημία πληροφορικής Academy, που εδρεύει στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023. Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής των ιστοσελίδων. H παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Ρήγα Κωνσταντίνο, ιδιοκτήτη της ακαδημίας και της εταιρίας WebDesignStudio– Κατασκευή Ιστοσελίδων. Παράλληλα οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ασκήσουν πρακτική εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης, στους υπολογιστές.

Μετά το πέρας της παρουσίασης οι σπουδαστές συζήτησαν με τον υπεύθυνο της ακαδημίας και έλαβαν σφαιρική ενημέρωση σχετικά με τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επισκεπτών για την κατασκευή των ιστοσελίδων τους.

Οι σπουδαστές συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ, κα. Χρήστου Αδαμαντία, κ. Καρλή Δέσποινα και κ. Χασάνδρα Θεόδωρο.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι οι σπουδαστές έφυγαν από την ακαδημία γεμάτοι εικόνες, εμπειρίες και γνώσεις, που θα τους βοηθήσουν σημαντικά στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Τέλος, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Ρήγα Κωνσταντίνο και τους συνεργάτες του (κ.κ.: Κουτσαυλής Αυγερινός, Χουλιάρας Νικόλαος, Ηλιόπουλος Σπυρίδων), για τη θετική απόκριση και την ιδιαίτερη φιλοξενία.

 

1

3

 


Χρήσιμα Έντυπα